] AtelierRoute was groot succes | Kunstkring BArt

AtelierRoute was groot succes

33Vertelden wij u op 3 juni dat de opening van de Eerste Berkellandse Atelierroute een veelbelovende start was, daar kunnen we nu, enkele dagen later, alleen maar beamen dat die belofte ook is uitgekomen.

De stralende lach van de Berkellandse Wethouder van Cultuur, Mevrouw Joke Pot, genomen op het moment dat zij symbolisch de route opende door letterlijk door het affiche heen te stappen, demonstreert al duidelijk de sfeer waarin niet alleen de openingsavond zich voltrok, maar die zich voortzette over alle dagen van het Pinksterweekend.

Als er één evenement is waarin de inwoners van de gemeente Berkelland getoond hebben wat er binnen hun gemeenschap mogelijk is, dan is het wel deze eerste Berkellandse AtelierRoute geweest.

Opgezet vanuit verschillende kernen, met inbreng en medewerking van ruim 100  Berkellanders uit alle windstreken van de gemeente, op maar liefst 55 verschillende publieke en privé locaties, verspreid over heel Berkelland, voor honderden enthousiaste belangstellende bezoekers uit Berkelland en ver daarbuiten die vragen om herhaling van dit evenement mogen we rustig stellen dat de titel waarmee we dit berichtje begonnen volkomen terecht is gekozen.

Meer lezen of foto’s bekijken van de AtelierRoute Berkelland 2017? Klik HIER.