] Beeldentuin in Borculo sluit zaterdag het seizoen af. | Kunstkring BArt

Beeldentuin in Borculo sluit zaterdag het seizoen af.

raku-stoken-dolflouise

 

Zaterdag a.s., 14 oktober is het voor de laatste keer dit jaar mogelijk om de beeldentuin van AJ & LW Bier in Borculo te bezoeken. Daarna worden verschillende beelden weer tijdelijk in de winteropslag gezet en klaar gemaakt voor seizoen 2018.

Dolf en Louise Bierhuizen, de kunstenaars en eigenaren van de beeldentuin geven een speciaal tintje aan deze laatste dag door, afhankelijk van het weer, (maar de vooruitzichten zijn veelbelovend) demonstraties beeldhouwen in hout, en een demonstratie raku stoken of pitfire stoken te geven.
Hoewel (of juist omdat) de herfst zich al manifesteert is een wandeling door de fraaie beeldentuin op zich al meer dan de moeite van een bezoek waard.

Extra dag:
Tijdens de Nationale Kunstweek (4 t/m 12 november) draagt ook de Beeldentuin van AJ & LW Bier een steentje bij aan de presentatie van de Achterhoek in het Nederlandse culturele landschap.
Op zondag 5 en woensdag 8 november worden de deuren van de beeldentuin toch weer even opengezet; opnieuw met enkele demonstraties. (zie ook http://www.kunstkringbart.com/beeldentuin-aj-lw-bier/)

Locatie:
Haarloseweg 6, Borculo