] Berkelland Art (B-Art) begint vol energie aan nieuw seizoen. | Kunstkring BArt

Berkelland Art (B-Art) begint vol energie aan nieuw seizoen.

Doorkijkje op de BArt kunstmarkt

Doorkijkje op de B-Art kunstmarkt in 2016

Doet u mee?

Het 10-jarig jubileum van Kunstkring B-Art in 2015 was voor de jubilerende vereniging het startsein voor een nieuwe lijn die ingezet werd. Een lijn waardoor de kunstkring zichtbaarder werd binnen Berkelland en daarbuiten.

  • door middel van exposities in Berkelland zelf, in Winterswijk en Lochem,
  • door het organiseren van een kunstroute waarin B-Art leden zich konden presenteren in 2015, gevolgd door een atelierroute voor alle Berkellandse kunstenaars in 2017 en een in de planning voor 2019,
  • door het organiseren van een kunstmarkt in 2016 in combinatie met Open Monumentendag in Haarlo, met hopelijk een herhaling in 2018,
  • door regelmatige publiciteit over de vereniging en individuele leden / kunstenaars via de B-Art website in de kranten en andere media zoals Facebook.

En dit alles zonder de essentie van de vereniging uit het oog te verliezen en zelfs te versterken:
– het contact tussen kunstenaars -(semi)professional of amateur- te stimuleren en
– van elkaar door uitwisseling en het delen van kennis en ervaringen te leren.
Daartoe komen de B-Art leden een aantal keren per jaar bij elkaar voor een korte “vergadering” en, wat voor de meesten belangrijker is, een “themabespreking” waarin de leden hun werk met elkaar bespreken.

Tijdens hun bezoek aan de bovengenoemde activiteiten gaven vele actieve kunstbeoefenaars vaak aan dat ze veelal alleen werken en de contacten met andere kunstenaars nog wel eens missen. Ook gaven sommigen aan dat ze desondanks aarzelen om zich bij een kunstkring als B-Art aan te sluiten.

Op 6 september a.s. begint Kunstkring B-Art boordevol plannen aan een nieuw seizoen.
Zij wil graag al die kunstenaars uit Berkelland en omgeving die al besloten hebben zich bij B-Art aan te willen sluiten of die nog twijfelen uitnodigen om de knoop door te hakken en ofwel:

  • eens te komen kijken op 6 september a.s. om 19.30 uur in Kulturhus ’t Stieltjen in Haarlo en kennis te maken met de thans zittende leden van B-Art en de themabespreking,
    of
  • zich meteen aan te melden via onze website http://www.kunstkringbart.com/about/lid-worden/,

zodat we met nog meer leden nog meer op het gebied van kunst kunnen realiseren.

Meer weten? Kijk op onze website of stuur uw vraag naar info@kunstkringbart.com.