] Harry Lankveld demonstreert houtkunst in Bronkhorst | Kunstkring BArt

Harry Lankveld demonstreert houtkunst in Bronkhorst

profiel-foto-b-art

Van zaterdag 16 september t/m donderdag 21 september exposeert  en demonstreert het Doetinchems Beeldhouwerscollectief samen met Hermien Verholen (schilderijen) in de fraaie veertiende-eeuwse Trouwkapel in Bronkhorst.

Vanuit het Beeldhouwerscollectief zal vrijwel dagelijks een vertegenwoordiger zijn vakmanschap demonstreren, zodat u afwisselend steeds van een andere werkwijze getuige kunt zijn.
Op zaterdag 16, zondag 17 en donderdag 21 september zal het collectief aanwezig zijn in de persoon van Harry Lankveld uit Eibergen, een man voor wie het werken met hout zijn lust en zijn leven is en altijd ook geweest is en die dat ook graag aan anderen wil laten zien. Op zich al een reden om daar in Bronkhorst dan ook gebruik van te maken.

Het Beeldhouwerscollectief Doetinchem bestaat momenteel uit ongeveer 35 Achterhoekse kunstenaars die allen voornamelijk met hout werken. Dat gebeurt zowel abstract als figuratief en ieder in zijn eigen stijl. Zij ontmoeten elkaar regelmatig in hun thuisbasis, het OPEN ATELIER van de Gruitpoort in Doetinchem. Ook exposeren ze ook gezamenlijk op diverse plaatsen in het land, zoals deze dagen in Bronkhorst.

Kijk en geniet van wat ze zoal maken.
16 t/m 21 september tussen 11.00 en 18.00 uur
Wie speciaal Harry aan het werk wil zien: 16, 17 en 21 september
Adres: Kapelstraat 2, 7226 LL Bronkhorst