] Meningen alleen verdeeld over de lengte van de atelierroute | Kunstkring BArt

Meningen alleen verdeeld over de lengte van de atelierroute

deelnemers-grafiekNadat, direct na de atelierroute, veel bezoekers hun bevindingen kenbaar hadden gemaakt, zoals u in eerdere berichten heb kunnen lezen, is ook aan de deelnemende kunstenaars gevraagd om hun ervaringen en suggesties aan de organisatie kenbaar te maken.
Van de 90 kunstenaars hebben er 68 (ongeveer 75%) de hen toegestuurde vragen ook beantwoord.
De grafieken die een beeld geven van hun indrukken vertonen over het algemeen overheersend de groene kleur van tevredenheid. Alleen over de lengte van de route, zowel in aantal dagen als in af te leggen kilometers waren de meningen ongeveer fifty-fifty verdeeld tussen “het was goed zo” en “het zou wel wat korter mogen” Slechts één kunstenaar gaf aan dat er nog best een schepje bovenop zou mogen en koos voor meer. Eerlijk gezegd betwijfelen we of de organisatie in 2019 dat advies gaat overnemen.
Voor de overige grafieken klik hier op Grafieken.

Naast de antwoorden op de vragen kreeg de organisatie ook vele aanvullende complimenten en talloze suggesties die, hoe kan het anders, soms ook lijnrecht tegenover elkaar stonden. Het zal aan de organisatoren van Atelierroute 2019 zijn om daaruit te zijner tijd de beste keuze te maken. Maar als het aan de deelnemers ligt kunnen de Berkellandse kunstkringen er alvast over gaan denken hoe ze het Pinksterweekend van 2019 (8, 9 en 10 juni) weer zoveel mensen op de been kunnen brengen en hoe de Berkellandse kunst dan volop in de schijnwerpers gezet kan worden.