] Ook Berkellandse kunst kiek’n op Kunstmarkt Haaksbergen | Kunstkring BArt

Ook Berkellandse kunst kiek’n op Kunstmarkt Haaksbergen

Kunhilda-haselberg-in-actiestkiek’n in Haaksbergen. Het is inmiddels een begrip. Kunst, straattheater en levende muziek maken het ieder jaar opnieuw weer een gezellig evenement.

Kunstmarkt
Ruim 100 kunstenaars uit binnen- en buitenland zijn er aanwezig met een grote diversiteit aan kunstvormen. Schilderijen, houtsculpturen, edelsmeden, glaskunst, beeldhouwwerken, boetseerwerken, textielkunst etc. zijn te vinden op de kunstmarkt.
Vanuit Kunstkring B-Art zijn daar: Hilda Haselberg die met de dry-brush techniek verrassende portretten vervaardigt, Louise Bierhuizen die toont hoe ze verschillende technieken toegepast in haar keramiek en haar echtgenoot, Dolf Bierhuizen, die ter plekke flinke stammen of takken omtovert in elegante sculpturen.

Straattheater
Tijdens de Kunstmarkt zal er ook dit jaar  weer levend straattheater worden opgevoerd.

Graffiti workshop
Café Zeezicht haakt in op de Kunstmarkt en organiseert i.s.m. mr. graffiti.nl voor jongeren (12-16 jaar) een graffiti workshop. De workshops vinden plaats tussen 12.00 en 17.00 uur en duren ongeveer een uur. Er wordt gewerkt in groepjes van 5 à 6 deelnemers.

Stoepkrijt wedstrijd
Voor de kinderen wordt er, samen met het Jeugdcultuurfonds, een bijzondere wedstrijd georganiseerd. Zij kunnen vanaf 12.00 uur meedoen aan een stoepkrijtwedstrijd.

Voldoende reden dus om op 5 augustus ruimschoots tijd in te ruimen voor een bezoek aan dit Haaksbergse evenement. Geopend van 10.00 – 17.00 uur. Toegang gratis.