] Prijswinnaars Atelierroute hebben hun keuze gemaakt | Kunstkring BArt

Prijswinnaars Atelierroute hebben hun keuze gemaakt

Ernst en Lianne Schepers ontvangen hun prijs van Jeanne te Dorsthorst

Ernst en Lianne Schepers ontvangen de atelierrouteprijs uit handen van Jeanne te Dorsthorst

“Winnaar (of beter: winnaars) zijn Ernst en Lianne Schepers uit Ruurlo”, zo meldden wij enkele weken geleden, nadat de Berkellandse Wethouder van Cultuur, Joke Pot, het winnende formulier uit de vele reacties op de Eerste Berkellandse Atelierroute had getrokken.

Nadat enkele leden van het organiserend comité de cadeaubon bij het winnende echtpaar hadden afgegeven konden die nog even rustig met elkaar overleggen van welke kunstenaar ze graag iets in hun huis wilden hebben of welk kunstwerk daar het best tot zijn recht zou komen.
Lang hoefden ze daar echter niet over na te denken.
Hun enthousiasme tijdens hun bezoek aan Keramiek atelier Jeandré in Haarlo tijdens de Atelierroute was zo groot, dat ze daar met plezier nog een keer naar toe zijn gegaan en hun keuze uiteindelijk hebben laten vallen op een van de speelse, karakteristieke  keramische figuren van Jeanne te Dorsthorst.
Op de foto ziet u hoe de winnaars hun prijs uit de handen van Jeanne in ontvangst nemen. In de inzet ziet u het kunstwerk waarvoor zij gekozen hebben.

Wij wensen Ernst en Lianne dat ze nog lang van hun gewonnen kunstwerk mogen genieten, en dat ze nog vaak terug zullen denken aan hun eerste Berkellandse atelierroute.
Wij feliciteren Jeanne dat vanuit de enorme veelheid aan kunstwerken die tijdens de atelierroute werd aangeboden de keuze voor deze prijs juist op haar werk is gevallen.