] Aanmeldingen “Moment voor Kunst” zijn veelbelovend | Kunstkring BArt

Aanmeldingen “Moment voor Kunst” zijn veelbelovend

Aanmeldingen “Moment voor Kunst” zijn veelbelovend.
De eerste maand van de aanmeldingsperiode voor het kunstevenement “Moment voor Kunst” dat tijdens de Pinksterdagen in Haarlo zal plaatsvinden is voorbij. Vele kunstenaars, zowel uit Berkelland als ver daarbuiten, zowel uit Nederland als uit Duitsland hebben zich opgegeven om met hun werk en/of persoonlijk tijdens die dagen aanwezig te zullen zijn. Sommigen voor de expositie in Kulturhus ’t Stieltjen of de PKN kerk “De Kluntjespot”, anderen voor het Kunstplein, waar ze al of niet een  demonstratie zullen geven van hun artistieke werkwijze en talenten, en velen van hen voor alle onderdelen.
Vooral het aantal kunstenaars dat er voor kiest om niet achter hun kraam te gaan staan, maar om ook actief bezig te zijn en de bezoekers te laten zien wat en hoe ze hun kunst maken is nu al groter dan de vorige  keer.
Naast schilders en keramisten kunt u houtsnijders en beeldhouwers aan het werk zien, wat het schilderen en tekenen met Japanse penselen of het gebruik van de drybrush techniek voor resultaat oplevert, of hoe het werken met marmermeel in zijn werk gaat en wat voor effect dat geeft.
Ook kunnen de bezoekers kennismaken met minder bekende technieken als  het linialisme of met kaarsensnijden.
Als februari net zoveel boeiende aanmeldingen oplevert als januari, dan kunnen we er zeker van zijn dat het de moeite zal lonen om tijdens de Pinksterdagen (20-21 mei) een bezoek te brengen aan “Moment voor Kunst”.

Aanmelden kan nog tot 28 februari via http://www.kunstkringbart.com/moment-voor-kunst-2018/

Wacht er niet te lang mee; het aantal plaatsen is niet onbeperkt.