] Art Brut tentoonstelling trekt nu al veel belangstelling | Kunstkring BArt

Art Brut tentoonstelling trekt nu al veel belangstelling

Je kunt geen krant openslaan of de Art Brut expositie die dit weekend in Haarlo zal worden gehouden wordt uitgebreid onder de aandacht gebracht.
De organisatoren, Kunstkring B-Art, Estinea, De Lichtenvoorde en de Plaatselijke Commissie van De Kluntjespot hebben dan ook alles in gereedheid gebracht om vele bezoekers a.s. zaterdag en zondag (14 en 15 september) te kunnen ontvangen.
Vanaf 11.00 tot 17.00 uur zijn de deuren van het monumentale kerkje in Haarlo geopend voor iedereen die belangstelling heeft voor het unieke historische gebouw, maar ook voor hen die geïnteresseerd zijn in de bijzondere creatieve uitingen van een kunstvorm die zich niet laat leiden door regels en voorschriften: de rauwe kunst of Art Brut.
Op zaterdag om 11.00 uur wordt de tentoonstelling officieel geopend in Kulturhus ‘t Stieltjen waar ook een gedeelte van de meer dan vijftig ingebrachte kunstwerken tellende expositie is ondergebracht.

Wie niet alleen van schilderijen, tekeningen, keramiek en sculpturen wil genieten, maar het waardeert dat ook muziek ten gehore wordt gebracht wordt geadviseerd om het bezoek te plannen op zaterdagmiddag waar het Haarlose koor “Timeless” dan garant staat voor enkele muzikale inermezzo’s.
Wie de voorkeur geeft aan een aanvulling op de expositie door middel van woordkunst kan beter de zondagmiddag voor een bezoek in de agenda noteren. Dan zullen namelijk de Berkellandse dichteressen Marije Morsink (Neede) en Margreet Jansen (Borculo) voorlezen uit eigen werk.
Deze middagactiviteiten vinden plaats in De Kluntjespot.

Voor alle activiteiten geldt: de toegang is gratis.