] Berkelland heeft meer kunstenaars dan je zou denken | Kunstkring BArt

Berkelland heeft meer kunstenaars dan je zou denken

De poster van Atelierroute 2019, naar ontwerp van Harry Lankveld

De organisatie van de Berkellandse Atelierroute is blij verrast met de aanmeldingen die momenteel binnenkomen. Niet alleen omdat er al vrij snel na 1 januari gereageerd werd op de oproep om in te schrijven, maar ook omdat er tussen de aanmeldingen namen voorkwamen die wij niet eerder tegenkwamen.
Nieuwe Berkellands talenten ? Of niet eerder ontdekte talenten? Wie zal het zeggen?
Gedeeltelijk kunt u hun namen al bekijken op onze webpagina met de deelnemers.
Gedeeltelijk, want we hebben nog niet van alle kunstenaars die zich ingeschreven hebben de gegevens ontvangen die we nodig hebben om hun deelname te kunnen publiceren.
Gedeeltelijk, want we weten dat een aantal kunstenaars wel mee gaat doen, maar zich nog niet ingeschreven heeft. Of omdat ze nog niet weten welke collegakunstenaars van binnen en buiten Berkelland ze als gast kunnen verwelkomen in hun atelier.
Of omdat ze wel mee willen doen, maar nog op zoek zijn naar een geschikte locatie.
Op dit moment hebben vier kunstenaars al laten weten dat ze een plaats ter beschikking willen stellen voor een kunstenaar. Drie daarvan (Neede, Eibergen en Gelselaar) bieden zelfs een buitenlocatie aan voor beelden en andere sculpturen en keramiek.
Daarnaast heeft de organisatie van de atelierroute nog van enkele niet-kunstenaars een expositielocatie aangeboden gekregen. Laat het even weten via atelierroute@kunstkringbart.com.
We wachten de komende weken rustig af en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.
Want als we nieuwe gegevens binnen hebben zetten we ze zo snel mogelijk op onze website.
Nieuwsgierig? Klik HIER.
Nog niet opgegeven, maar wel meedoen? klik HIER.