] Berkellandse Atelierroute 2019 druk bezocht | Kunstkring BArt

Berkellandse Atelierroute 2019 druk bezocht

Meer dan 5.500 personen bezochten in de afgelopen drie dagen de website van Kunstkring B-Art waarop in de afgelopen 5 maanden alle informatie over de Berkellandse Atelierroute te vinden was.
Vooral de overzichtspagina’s van de deelnemende kunstenaars, die van de individuele kunstenaars en hun locaties werden door vele bezoekers geopend om zich een beeld te kunnen vormen van de ateliers die ze wilden bezoeken en om de route daarvoor uit te stippelen.
Hoewel we op dit moment nog niet alle gegevens binnen hebben lijkt het erop dat – mede dankzij de medewerking van zonnig weer en een aangename temperatuur- vrijwel alle locaties een flink aantal bezoekers hebben mogen ontvangen.
Op zaterdag 8 juni werd om 20.00 uur in het Kulturhus in Ruurlo -in aanwezigheid van een groot aantal van de deelnemende kunstenaars en genodigden- de officiële opening opening verricht door de Berkellandse wethouder van Cultuur, Anjo Bosman. Als eerste betrad zij de grote zaal waarin de keurig opgezette overzichtstentoonstelling van werken van 84 van de 86 deelnemende kunstenaars was ondergebracht.
In een gezellige atmosfeer werden de vele werken bekeken en met elkaar besproken, terwijl intussen het duo Frank en Fleur zorgde voor de -uitstekend aan de gelegenheid aangepaste- muzikale omlijsting.

Frank en Fleur zorgden voor
een sfeervolle muzikale omlijsting

Vanaf deze plaats willen wij graag alle deelnemers, sponsoren in geld en/of natura, adverteerders, aanbieders van een expositielocatie, en vrijwilligers voor allerlei hand- en spandiensten en verder iedereen die op enigerlei manier heeft bijgedragen aan de totstandkoming van deze atelierroute hartelijk danken voor hun medewerking.
De belangstelling voor kunst en de aanwezigheid van veel Berkellands talent is opnieuw overduidelijk aangetoond.