] Clay Café Nederland op RTL4 | Kunstkring BArt

Clay Café Nederland op RTL4

bij het programma Plezier & Passie

“Plezier & Passie is het leukste weekendprogramma bij RTL 4!
Elke week zie je in Plezier & Passie hoe jij je vrije tijd het beste kunt invullen.

We bezoeken de leukste plekken in binnen- en buitenland waar je heerlijk kan ontspannen en genieten.”

Zo staat het op de homepage van RTL4.
Hoewel het programma Plezier & Passie is al sinds 2016 wordt uitgezonden hebben de camera’s zich niet eerder gericht op deze leuke plek in Berkelland. Daarin komt nu verandering.

In enkele uitzendingen (november en december van dit jaar en januari 2021) is een van die leukste plekken het Clay Café Nederland, de mooie woonboerderij en het atelier aan de Groenloseweg in Haarlo.
Clay Café Nederland werd opgericht door Carina Claassens die al 15 jaar met volle energie werkzaam is als kunstenaar & visueel ontwerper. Haar werk is op diverse (internationale) tentoonstellingen te zien geweest. Sinds vorig jaar heeft ze ervoor gekozen om zich te vestigen in de Achterhoek en heeft ze zich ook aangesloten bij Kunstkring B-Art.

In haar studio kan iedereen zelfstandig werken met klei (keramiek) als lid (d.m.v. een strippenkaart), of deelnemen aan één van de workshops pottenbakken of de kursus keramiek. Een vakkundig keramist is dan altijd in de buurt om te ondersteunen of advies te geven.

De   Clay Café Nederland reportage met Carina Claassens zal in het RTL4 televisieprogramma “Plezier & Passie”  te zien zijn op zondag 29 november 2020 om circa 16.00 uur en herhaald worden op zaterdag 5 december om circa 14.00 uur en zaterdag 30 januari 2021 om circa 14.00 uur. 

Meer weten over Carina of het Clay Café Nederland.