] Creativiteit in Coronatijd | Kunstkring BArt

Creativiteit in Coronatijd

Enkele weken geleden gaven we aan dat wij u via deze pagina af en toe een impressie zullen geven van hoe de Corona isolatie onze kunstenaars heeft geïnspireerd (of de tijd heeft gegeven) tot het maken van nieuwe creaties.
Deze keer nemen ontvingen we informatie van …..

Dolf Bierhuizen (houtsculpturen)

Alle werkstukken waar Dolf de afgelopen herfst en winter aan begonnen was heeft hij in de laatste weken kunnen afwerken. Dat betekende vooral veel schuren en beitsen. Maar daardoor zijn het weer mooie aanwinsten geworden voor zijn Beeldentuin  aan de Haarloseweg 6 in Borculo.|
Die Beeldentuin is inmiddels ook weer open. Dus u kunt zijn werk met eigen ogen bekijken. Wel alleen op afspraak en met in achtneming van de coronaregels.

Waar dit schuur- en beitswerk niet echt creatief genoemd kan worden , daar kunt u natuurlijk ook zijn nieuwe creaties bewonderen, zoals het hier boven afgebeelde beeld “Taxus met X Factor” of het begin van een megaklus: de metamorfose van een forse  Douglas stam naar een nieuw kunstwerk. Op de foto hiernaast nog in de beginfase, maar via zijn website kunt U het hele proces volgen.
We zijn zeer benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

Tenslotte

Vanaf 2 juni zijn Dolf en zijn echtgenote Louise (keramiek) samen met een twaalftal andere kunstenaars als gastexposanten uitgenodigd in de supermooie Beeldentuin Witharen aan de Witharenweg 24, 7738 PG Witharen.
Goed idee voor een cultureel dagje uit.
Nu kan het weer.