] EEN NIEUWE ACTIVITEIT VAN KUNSTKRING B-ART VOOR KUNSTENAARS EN KUNSTLIEFHEBBERS | Kunstkring BArt

EEN NIEUWE ACTIVITEIT VAN KUNSTKRING B-ART VOOR KUNSTENAARS EN KUNSTLIEFHEBBERS

Kunstenaars die daaraan willen meewerken
kunnen zich nu al inschrijven.


Van 6 juni t/m 30 september 2020 zal Berkelland een nieuwe attractie rijker zijn. Kunstkring Berkelland Art (B-Art) heeft een nieuwe activiteit aan haar programma toegevoegd: een kunstwandelroute in het mooie landschap bij Borculo, met als start- en eindpunt Boerderijmuseum “De Lebbenbrugge”

De wandelroute, waar kunst zal worden getoond die een vervolg of een aanvulling moet worden op de omringende natuur (landschapskunst en objectkunst), zal bijna 4 maanden lang voor wandelaars, natuurliefhebbers en kunstliefhebbers een permanente tentoonstelling vormen die er -dankzij de wisselende weersomstandigheden- steeds weer anders uit zal zien.

Tijdens een aantal weekenden in de genoemde periode zullen ook niet-beeldende kunstenaars ergens in de route hun kunst tonen. Die activiteiten zullen te zijner tijd tijdig aangekondigd worden.

Meedoen?

Kunstkring B-Art nodigt kunstenaars uit die geïnteresseerd zijn in het samenbrengen van kunst en natuur, en die graag aan dit evenement zouden willen deelnemen om zich nu al aan te melden.
Aanmelden kan t/m 31 december 2019. Selectie vindt plaats in januari 2020.
Voor meer informatie, de voorwaarden en om aan te melden klik HIER