] Einddatum aanmelding Berkellandse Atelierroute 2019 is in zicht | Kunstkring BArt

Einddatum aanmelding Berkellandse Atelierroute 2019 is in zicht

foto Louis Swart

28 februari komt snel dichterbij.
Tot die datum is het nog mogelijk om in te schrijven voor de Berkellandse Atelierroute.
Veel kunstenaars hebben inmiddels te kennen gegeven dat ze mee gaan doen en dat door middel van hun inschrijving ook  bevestigd.
Hun namen en locaties staan elders op onze website vermeld. Toch missen de organisatoren van de Berkellandse Atelierroute 2019 nog een aantal namen van bij hen bekende kunstenaars op die deelnemerslijst. Zij hebben inmiddels een herinnering gekregen en sommigen hebben onmiddellijk actie genomen door zich alsnog aan te melden of aan te geven dat ze een keer niet meedoen. Maar waarschijnlijk zijn er nog meer (amateur)kunstenaars die eigenlijk van plan waren om mee te doen en dat nog niet hebben laten weten.
Mogelijk is het aanmelden door de drukte van allerlei andere zaken erbij ingeschoten. Mogelijk twijfelen sommigen nog. Mogelijk willen ze wel, maar hebben ze nog geen geschikte locatie gevonden. Mogelijk wachten ze nog op bevestiging van een kunstenaar die ze als gast wilden uitnodigen om mee te doen.
Mogelijk slaan ze het een keer over, zodat ze een keer als bezoeker bij al die andere ateliers kunnen gaan kijken. Mogelijk ook hebben ze gewoon helemaal geen zin om mee te doen?
Het maakt ook niet uit wat de reden daarvan is. De organisatoren, Kunstkring Berkelland Art (B-Art) en  Ruurlo (KKR) willen echter iedereen die wel graag mee zou willen doen er alleen nog even aan herinneren dat de einddatum in zicht is en dat het jammer zou zijn om die onbedoeld te missen.
Ongeveer 80 kunstenaars hebben zich inmiddels al wel opgegeven, verspreid over circa 50 locaties in Berkelland, dus er valt tijdens de komende pinksterdagen volop te zien.
Daarom: voor wie dit artikel leest en die datum niet wil missen: kan het best https://www.kunstkringbart.com/aanmelden/ gebruiken om zich alsnog op te geven of een aanmeldingsformulier ophalen bij:
Kulturhus, Nieuwe Weg 5, Ruurlo, Zalencentrum De Huve, Grotestraat 52, Eibergen,TIB  aan de Hofstraat 5, Borculo of bij het secretariaat van de atelierroute, Burgemeester Wilhelmweg 1, Eibergen.

Speciaal voor de deelnemers:

Bij het verzamelen van alle gegevens van de deelnemende kunstenaars (aanmeldingen, foto’s, beschrijvingen, betalingen, wijzigingen, vragen en correcties) proberen wij om alles zo correct mogelijk te verwerken. Toch kan het gebeuren dat er ergens iets fout gaat en dat je gegevens (nog) niet of niet correct verwerkt zijn op onze website.
Mocht je daarin een fout ontdekken , controleer dan even of je aan alle “verplichtingen” hebt voldaan en

  • een of enkele foto’s van goede kwaliteit,
  • het adres van je locatie tijdens de atelierroute en
  • een korte beschrijving van jezelf of van je werk,

hebt toegezonden aan atelierroute@kunstkringbart.com of aan web@kunstkringbart.com.
Als het antwoord daarop NEE is, willen we je vragen om dat alsnog te doen
Als het antwoord echter JA is, stuur dan even een e-mail naar atelierroute@kunstkringbart.com, zodat we kunnen nagaan waar iets fout is gegaan en we het een en ander kunnen corrigeren.
Zonder informatie kunnen we nu eenmaal geen informatie delen.
Bedankt voor de medewerking.