] Exposeren in de vitrines in “De Huve”? | Kunstkring BArt

Exposeren in de vitrines in “De Huve”?

20170331_110951

 

Kunstkring B-Art wil Berkellandse kunstenaars die kleiner ruimtelijk werk (3D) maken in de gelegenheid stellen hun werk gedurende 2 maanden te exposeren in de B-Art vitrines die in Zalencentrum “De Huve” in Eibergen staan opgesteld.

Doorgaans werd de wisselende tentoonstelling in de vitrines ingericht door leden van de Kunstkring, zodat zij hun werk konden (en kunnen) laten zien aan de vele bezoekers van de diverse activiteiten die in De Huve plaatsvinden. Zij weten zich daar verzekerd van veel bekijks en soms ook van de verkoop van (een van) hun kunstwerken.
Die traditie zal ook in 2018 voortgezet worden, maar daarnaast wil de kunstkring de vitrines ook ter beschikking stellen aan andere kunstenaars uit de gemeente Berkelland, zodat ook zij hun werk aan een breder publiek kunnen laten zien. “Kunst toegankelijk maken” is een van de doelstellingen van Kunstkring B-Art, maar ze wil die doelstelling niet koppelen aan een noodzakelijk lidmaatschap.
De kunstkring vraagt wel een bescheiden financiële vergoeding voor het gebruik van de vitrines (behalve aan leden van B-Art).

Hebt u interesse om uw keramiek, bronzen, ijzeren, stenen of houten beelden, miniatuur schilderijen of iconen, sieraden, viltwerken, quilts, andere textiele of kunststof kunstwerken, of andere driedimensionale creaties (mits niet te groot of te zwaar) gedurende enkele maanden in de Huve te exposeren?
Neem dan contact op met Bregtje Smalbrugge.
Zij kan u alles vertellen over de voorwaarden, de kosten, en de beschikbaarheid van de vitrines.

Toon uw kunst en laat ook anderen ervan genieten!