] Bouke Veltman | Kunstkring BArt

Bouke Veltman

Bouke Veltman

Galerie:

Persoonlijke informatie over: Bouke Veltman

Van toen tot Nu

Bouke Veltman is enige tijd geleden in Zoetermeer geboren.

Na allerlei werk en opleidingen in Leiden , Den Haag, Rotterdam,  Utrecht,  Amsterdam, Alphen aan de Rijn, is hij in Hengelo terecht gekomen bij de Sociale Academie Twente. Tegenwoordig de Saxion Hogeschool in Enschede. Daar heeft hij ruim 25 jaar op meerdere afdelingen in verschillende functies doorgebracht. Intussen startte hij zijn eigen advies- en trainingsbureau. De laatste 6 jaar van zijn werkzaam leven is hij als zelfstandig consultant actief geweest.

In 2002 is hij in Welsum gaan schilderen, nat in nat, bij Mieke Fielmich een oud docente van de Vrije school in Zutphen. Deze therapeutische techniek is gebaseerd op de principes van de Leer van  Rudolf Steiner. Tot  in het voorjaar van  2008 schilderde hij tweewekelijks een dag aldaar.

In 2004 is hij een Therapeutische Holistische massageopleiding gaan volgen bij Holos in Utrecht. Ook daar waren de principes van Rudolf Steiner leidend.

Na 6 jaar schilderen bij Mieke Fielmich is hij In 2008 de opleiding bij t Pad gaan volgen, een vierjarige deeltijd opleiding
die uitgaat van de persoon van de toekomstig kunstenaar.  In 2012 is hij afgestudeerd als Holistisch Beeldend Kunstenaar.

lees meer