] Heleen Wormgoor wint de bezoekersprijs | Kunstkring BArt

Heleen Wormgoor wint de bezoekersprijs

Janne Waanders (links met het formulier) maakt de naam van de winnaar bekend

Behalve voor de fotowedstrijd “Kunst voor Jong en Oud” was er nog een prijs te winnen tijdens de atelierroute, namelijk door bezoekers die tijdig hun mening over de route door middel van een enquêteformulier hadden ingezonden.
De uitslag van die enquête hebben we al eerder gepubliceerd (https://www.kunstkringbart.com/hoe-bezoekers-de-berkellandse-atelierroute-beoordeelden/), maar wie de persoon was die in aanmerking kwam voor de prijs van € 200 voor een kunstwerk was toen nog niet bekend.
Na de prijsuitreiking van de fotowedstrijd op woensdag 10 juli j.l. was de eer aan de jongste winnaar om, onder het toeziend oog van alle aanwezigen, een inzending uit een emmer vol inzendingen (en zaagmeel) te vissen.
Ze was nog te jong om zelf de naam te kunnen voorlezen, en dus mocht Janne Waanders die eervolle taak op zich nemen.
Het was dan ook Janne die bekend maakte dat de prijs van € 200, te besteden aan de aankoop van een kunstwerk bij een van de deelnemende kunstenaars, was gewonnen door: Heleen Wormgoor uit Neede.
Wij wensen Heleen van harte proficiat met haar prijs en we horen te zijner tijd graag van haar welke keuze ze gemaakt heeft.