] Help B-Art om weer nieuwe activiteiten te organiseren. | Kunstkring BArt

Help B-Art om weer nieuwe activiteiten te organiseren.

De expositie en het kunstplein “Moment voor Kunst” zijn nauwelijks achter de rug en de Pyralisk staat een maand lang voor bezichtiging opgesteld in de publieksruimte van het Berkellandse gemeentehuis of  Kunstkring B-Art is al weer bezig met de voorbereidingen voor de komende activiteiten in 2018 en 2019.
Mogelijkheden zoeken en mogelijkheden creëren voor beginnende en bekende kunstenaars in en om Berkelland om hun persoon en hun kunst aan kunstliefhebbers te laten zien: nieuwe contacten, andere projecten, in Berkelland en daar buiten.
Het is dan ook niet verbazend dat de kunstkring momenteel een duidelijke groei doormaakt van nieuwe en al gevestigd talenten die van die mogelijkheden gebruik willen maken.
Maar aan alles hangt een prijskaartje.
B-Art wil daar niet of zo weinig mogelijk de kunstenaars mee belasten.
Wel willen ze graag gebruik maken van de subsidies en acties van sponsoren die hun inspanningen ondersteunen
Zo doen zij ook mee aan de Rabobankactie “Hart voor de Achterhoek”.
Van 22 mei tot en met 6 juni kunnen leden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Daar kunt u B-Art bij helpen.
Iedere stem is geld waard en daarom roepen zij uw hulp in. Bent u lid van de Rabobank Noord- en Oost Achterhoek? Bent u geen lid, maar kent u mensen die daar wel lid van zijn?
Kom dan in actie en vraag die mensen, familie, vrienden en kennissen om tussen nu en 6 juni hun stem op Kunstkring B-Art uit te brengen. Alle leden hebben van de bank een unieke code ontvangen waarmee ze kunnen stemmen.
Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek stelt een bedrag van maar liefst € 400.000,- ter beschikking aan lokale verenigingen en stichtingen die bij hen bankieren. De leden van de bank mogen vijf stemmen uitbrengen op verenigingen en stichtingen. Leden kunnen maximaal twee stemmen op eenzelfde vereniging uitbrengen. Iedere stem is dus geld waard. Hoe meer stemmen B-Art krijgt, hoe meer geld er voor hen verdiend wordt.
Helpt u mee om de kas wat te spekken, zodat Kunstkring B-Art wat meer armslag krijgt om hun plannen ten dienste van kunstenaars te realiseren? Bij voorbaat hartelijke dank voor uw inspanning en steun!!!!