] Het gaat goed met de BERKELLANDSE ATELIERROUTE | Kunstkring BArt

Het gaat goed met de BERKELLANDSE ATELIERROUTE

Zo kon je de locaties herkennen

 

Het gaat goed met de inschrijving voor de BERKELLANDSE ATELIERROUTE maar we missen nog enkele Kunstenaars en Ateliers. Vandaar deze herinnering voor degenen die zich nog niet hebben ingeschreven
Wie een kijkje neemt op de overzichtspagina op onze website krijgt misschien een ander idee, maar dat komt doordat we van een aantal deelnemers nog gegevens missen die we nodig om ze daarin op te kunnen nemen (tekst en foto’s).
Als we die gegevens binnen hebben proberen we zo snel mogelijk hun deelname op onze website te zetten.
Sommigen staan er nog niet bij omdat ze gebruik willen maken van een atelier van een andere kunstenaar of van een van de locaties die de organisatoren aangeboden hebben gekregen. Die kunstenaars kunnen daarom hun locatie nog niet aangeven, omdat dat pas definitief kan als er een volledig beeld is van vraag en aanbod.
We krijgen ook verzoeken van kunstenaars die niet in Berkelland wonen of werken om mee te mogen doen. We hebben die verzoeken (conform onze eigen regels) af moeten wijzen, maar als ze uitgenodigd worden door een Berkellandse kunstenaar of door een deelnemend lid van Kunstkring B-Art of Kunstkring Ruurlo zou dat wel mogelijk zijn. En er zijn 
kunstenaars die nog in overleg zijn met een of enkele gastkunstenaars of die gewoon even willen wachten met de aanmelding.
En dat kan. De sluitingsdatum is nu eenmaal vastgesteld op 28 februari.
Toch zouden de organisatoren het fijn zijn als niet iedereen tot die uiterste datum wacht. Juist doordat de aanmeldingen een beetje gespreid binnenkomen, kunnen we de mensen die op 9 en 10 juni de Berkellandse ateliers willen bezoeken nu al ruim de tijd geven zich om een beeld te vormen van welke kunstenaars er mee doen, wat ze maken en waar ze straks te vinden zijn.
Meer informatie nodig rondom deelname of aanmelden? Klik HIER.