] Inschrijven voor Kunstplein | Kunstkring BArt

Inschrijven voor Kunstplein

Terwijl de verschillende instanties (Staatsbosbeheer, Waterschap Rijn en IJssel en de Gemeente Berkelland) zich nog buigen over de 33 inzendingen voor de Kunstwandelroute (het maximale aantal) zetten we de eerste stappen naar het “Kunstplein” dat ook dit jaar zal plaatsvinden onder de noemer “Mo(nu)ment voor Kunst“.

Die naam sluit dan ook weer naadloos aan bij het tijdstip waarop het Kunstplein gehouden zal worden, namelijk tijdens het Open Monumentenweekend op 12 en 13 september.
Anders dan in de voorgaande edities zal het kunstplein dit jaar NIET in Haarlo bij De Kluntjespot plaatsvinden, maar bij een ander geopend Berkellands monument: Boerderijmuseum De Lebbenbrugge. Daar waar drie maanden lang ook het vertrekpunt voor de Berkellandse Kunstwandelroute gevestigd zal zijn.
Een combinatie van een kunstwandeling (laatste week nog) en een bezoek aan het kunstplein kunnen we dan ook van harte aanbevelen.

We hopen er ook deze keer weer een aantrekkelijk en gezellig evenement van te kunnen maken waarin kunstenaars opnieuw in een prachtige omgeving hun kunstwerken kunnen tentoonstellen en ter verkoop kunnen aanbieden en waarbij bezoekers kunnen genieten van een gevarieerd aanbod aan 2- en 3-dimensionale kunstwerken van -als het goed is- ongeveer 30 kunstenaars uit binnen- en buitenland.
Om kijken en doen te combineren vragen we weer aan de kunstenaars om -indien mogelijk- tijdens het Kunstplein ook actief met hun kunst bezig te zijn.

Meedoen

Wij verzoeken kunstenaars die graag mee willen doen aan deze intieme kunstmarkt op 12 en 13 september om zich zo spoedig mogelijk in te schrijven. Het aantal standplaatsen is 30. Wie het eerst komt ….
Alle gegevens zijn te vinden op onze website onder activiteiten 2020.

Aanmelden kan via de Algemene Voorwaarden.

Niet alleen exposeren; ook demonstreren