] Kunstplein is al volgeboekt | Kunstkring BArt

Kunstplein is al volgeboekt

De oproep via deze website en in de lokale en regionale kranten aan belangstellende kunstenaars om zich alsnog aan te melden voor het Kunstplein in september riep opnieuw veel reacties op.
In enkele dagen tijd was het maximale aantal kunstenaars dat we kunnen plaatsen bereikt.

Het ziet er naar uit dat het een acatief en veelbelovend kunstplein gaat worden daar bij De Lebbenbrugge in Borculo.
Actief, omdat bijna alle kunstenaars dan ook daadwerkelijk actief met hun creaties bezig zullen zijn om aan de bezoekers te laten zien hoe zij werken en open staan om met hen in gesprek te komen.
Veelbelovend, omdat er vanuit erg veel verschillende disciplines en vormen van kunst en creativiteit inschrijvingen zijn binnengekomen.

Deelnemers

Om te laten zien dat we dat niet zomaar bedenken:
Op onze webpagina staan alle namen van de kunstenaars die zich ingeschreven hebben met hun favoriete kunstvorm en, voor zover ze die hebben, een link naar hun website.
Zo kun je noge enkele maanden rustig uitzoeken met welke kunstenaar(s) je in september zeker nader kennis wilt maken.

Nog deelnemen?

Zoals gezegd: vol is vol. Maar dat betekent niet dat er tussen nu en september niet iets onverwacht kan gebeuren.
Daarom houden we de inschrijfmogelijkheid open en bieden we belangstellende kunstenaars de mogelijkheid op de wachtlijst geplaatst te worden.
Mocht het zo zijn dat een of meer kunstenaars op een later moment af moeten haken, dat zullen we (in volgorde van aanmelding) de betreffende kunstenaar(s) die op de wachtlijst staat/staan benaderen.
Voor de voorwaarden klik HIER.