] Kunstwedstrijd “Over Grenzen” gaat laatste fase in. | Kunstkring BArt

Kunstwedstrijd “Over Grenzen” gaat laatste fase in.

In maart van dit jaar kondigde Kunstkring B-Art al aan dat er een kunstwedstrijd georganiseerd zou worden waarvan de uitslag zou plaatsvinden op 6 oktober 2018.
Die datum staat nog steeds overeind en komt nu al erg dichtbij.
Van sommige deelnemers hebben we de informatie over hun werk (of een deel ervan) al binnen.
Aan de overige deelnemers is verzocht die informatie en een foto van hun werk (ook al is het nog niet klaar) vóór 23 september in te leveren, zodat er nog een week voor de organisatoren overblijft voor de laatste voorbereidingen.

Want op zaterdag 29 september moet alles ingeleverd worden en wordt de expositie van alle inzendingen ingericht. De oude Hesseboerderij “Hoeve De Meijer” in Neede is de locatie waar dat staat te gebeuren.
Vanaf zondag 30 september t/m zondag 7 oktober is de expositie daar geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Wij nodigen u uit om daar zeker eens een kijkje te gaan nemen.
Het werk van 41 kunstenaars uit Berkelland en omgeving, vanuit allerlei disciplines, zal er te zien zijn.

Op zaterdag 6 oktober zal de vakjury de werken beoordelen en de winnaar(s) bekend maken.
Ook u, als bezoeker, kunt tijdens uw bezoek aan de expositie uw oordeel over de ingezonden creaties geven en een stem uitbrengen op het kunstwerk dat naar uw mening de Publieksprijs verdient.
Stemmen voor de publieksprijs kan tot vrijdag 5 oktober om 17.00 uur door het stemformulier (alleen verkrijgbaar in Hoeve De Meijer tijdens de expositie) in de speciale bus die daar staat te deponeren.
Alle kunstwerken zijn anoniem. D.w.z. dat er t/m zaterdagmiddag geen naam bijstaat, maar behalve de titel alleen een nummer. De namen van de personen die bij de meest gekozen nummer behoren zullen ook op zaterdag 6 oktober na 14.30 uur bekend worden gemaakt.

Meer informatie