] Ook in 2019 stelt B-Art zijn vitrines in “De Huve” weer beschikbaar voor kunstenaars | Kunstkring BArt

Ook in 2019 stelt B-Art zijn vitrines in “De Huve” weer beschikbaar voor kunstenaars

In 2018 hebben verschillende (vrijetijds)kunstenaars die niet waren aangesloten bij een van de Berkellandse Kunstkringen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om hun werk te exposeren in een of beide vitrines in Zalencentrum “De Huve” in Eibergen.

Ook voor 2019 wil Kunstkring B-Art hen die gelegenheid bieden.

De B-Art kunstenaars wisten al langer dat ze daar verzekerd zijn van veel bekijks en soms ook van de verkoop van (een van) hun kunstwerken. Maar inmiddels hebben ook kunstenaars die zich zelf geen kunstenaar noemen, en die toch wel eens graag hun hobby aan anderen willen laten zien, diezelfde ervaring.

“Kunst toegankelijk maken” is een van de doelstellingen van Kunstkring B-Art, maar ze wil die doelstelling niet koppelen aan een noodzakelijk lidmaatschap.
De kunstkring vraagt wel een bescheiden financiële vergoeding voor het gebruik van de vitrines (voor leden van B-Art is het gratis).

Kunstenaars die interesse hebben om hun keramiek, bronzen, ijzeren, stenen of houten beelden, miniatuur schilderijen of iconen, sieraden, viltwerken, quilts, textiele of kunststof kunstwerken, of andere driedimensionale creaties (mits niet te groot of te zwaar) gedurende enkele maanden in de Huve te exposeren kunnen contact op met Bregtje Smalbrugge.
Zij kan hen alles vertellen over de voorwaarden, de kosten, en de beschikbaarheid van de vitrines.Bregtje is momenteel bezig met de invulling voor 2019 en heeft nog enkele plaatsen vrij.
Reserveren is mogelijk.
Wacht dus niet te lang als je in 2019 ook daar graag je werk wilt exposeren.