] Stemmen voor de beste Berkellandse kunstenaar kan nog t/m 5 oktober | Kunstkring BArt

Stemmen voor de beste Berkellandse kunstenaar kan nog t/m 5 oktober

Van welke kant je ook komt; wanneer je de kom van Neede binnengaat wijzen de digitale mededelingenborden van de OVN bezoekers rechtstreeks naar de B-Art Kunstexpositie in Hoeve “De Meijer”.
Intussen hebben dan ook al heel wat mensen de tentoonstelling van de kunstwerken die dingen naar de hoogste prijzen in de Berkellandse Kunstwedstrijd gevonden.

Achterhoek Nieuws besteedde er volop aandacht aan;
Nieuws uit Berkelland presenteerde een uitgebreid verslag;
In Berkelland Nieuws was het voorpaginanieuws;
In TC/Tubantia stond een korte impressie met enkele foto’s
en Truus Stotteler heeft de tijd genomen om van alle inzendingen een foto te maken en ook Gerrit Gönning heeft een groot aantal van de tentoongestelde kunstwerken voor u digitaal vastgelegd.
Ook de Achterhoekse evenementen kalender van Achterhoek Promotie en de Agenda van Achterhoeks Kunstcafé meldden de activiteit.
Al met al duidelijke aanbevelingen en genoeg redenen om persoonlijk een kijkje te komen nemen naar al dat fraais dat Berkellandse kunstenaars hebben gemaakt rondom dat ene thema: “Over grenzen”.

Kijken kan nog t/m zondag 7 oktober (behalve op zaterdag als de jury zich een oordeel gaat vormen over de keuze van de prijswinnaars).
Stemmen kan tijdens uw bezoek aan de tentoonstelling. Dat kan t/m vrijdag 5 oktober nog dagelijks tussen 13.00 en 17.00 uur. Uw stemt zal mede bepalen wie voor de Publieksprijs in aanmerking komt.

Op zaterdag 6 oktober om 14.30 u zal de officiële uitslag bekend worden gemaakt.
De Berkellandse Wethouder van Cultuur, Anjo Bosman, zal dat doen voor de publieksprijs; de voorzitter van de vakjury, Mark Markusse, zal dat doen namens de deskundigen vanuit verschillende disciplines:
Jenneke Brunnekreeft (schilderen), Adrie Arendsman (schilderen, installaties, brons, glas, enz.), Fija Ossewaarde (keramiek) en Martin Morsink (omlijsting).

De toegang is gratis.