] Vanaf 1 januari 2019 start de inschrijving voor de Berkellandse Atelierroute 2019 | Kunstkring BArt

Vanaf 1 januari 2019 start de inschrijving voor de Berkellandse Atelierroute 2019

 

Onze website staat startklaar om in te schrijven voor de grote Berkellandse Atelierroute. Als het enthousiasme van de deelnemers aan de route van 2017 even groot is als of groter is dan toen zullen er naar verwachting weer meer dan honderd Berkellandse kunstenaars de deuren van hun ateliers openzetten om hun werk en dat van een aantal gastkunstenaars aan de belangstellende bezoekers te laten zien.

Algemene voorwaarden en inschrijving

De algemene voorwaarden om als kunstenaar aan de Atelierroute deel te kunnen nemen staan inmiddels op de website, evenals de link naar het inschrijfformulier.
Aan degenen die er de voorkeur aan geven in te schrijven door middel van papier en pen wordt daar ook de mogelijkheid geboden het inschrijfformulier te downloaden, zodat het handmatig ingevuld kan worden.
En wie helemaal geen gebruik maakt van de computer liggen er vanaf begin januari ook voorgedrukte formulieren:
– in Ruurlo bij Kunstkring Ruurlo: Kulturhus, Nieuwe Weg 5,
– in Eibergen bij het secretariaat van Kunstkring B-Art, Burgemeester Wilhelmweg 1,
– en binnenkort op nog een aantal andere adressen in de verschillende Berkellandse kernen.
We zullen die t.z.t. ook op onze website vemelden.

Inschrijven kan t/m 28 februari.

Van de deelnemende kunstenaars wordt verwacht dat ze een korte beschrijving zullen aanleveren over zichzelf en hun werk of het adres van hun website waarop nog veel meer te lezen valt. Op de website  zullen onder het kopje “Deelnemers” die gegevens ook gepubliceerd worden, zodat iedere geïnteresseerde ruim voordat de Atelierroute zal plaatsvinden al kan uitzoeken welke locaties en/of kunstenaars ze op 9 en 10 juni (eerste en tweede pinksterdag) willen bezoeken.

Aan horeca- en andere ondernemers wordt de mogelijkheid geboden in te spelen op de (naar verwachting talrijke) bezoekers van de atelierroute o.a. door hun bedrijf via een routegids en via de hierboven genoemde website al tijdig onder hun aandacht te brengen.

Voor alle vragen over de atelierroutekun hebben onze kunstkring en de kunstkring Ruurlo ervoor gekozen alles via één apart e-mailadres te laten lopen: atelierroute@kunstkringbart.com.