] Vandaag nog doen voordat je te laat bent. | Kunstkring BArt

Vandaag nog doen voordat je te laat bent.

Vandaag stond het met grote letters in de regionale kranten ‘Over grenzen’, maar niet voor aanmelden voor BArt’s kunstbattle.
En dat is ook zo. Zaterdag 30 juni is de laatste dag waarop professionele en vrijetijdskunstenaars uit Berkelland en omgeving zich kunnen aanmelden om mee te dingen naar de prijzen in de door Kunstkring B-Art georganiseerde Berkellandse Kunstwedstrijd 2018 die als titel heeft “Over Grenzen”. Vanaf 1 juli is dat niet meer mogelijk.
Hoewel de eerste aanmelding al op 14 maart binnenkwam merken we duidelijk dat het aantal inschrijvingen sneller steeg naarmate de einddatum van 30 juni dichterbij kwam.

Vandaar nog even deze herinnering:
– Wie wel van plan was om mee te doen, maar zich nog niet heeft opgegeven, doe het nu!
– Wie nog niet zeker weet hoe hij/zij invulling zal geven aan die titel, schrijf nu in; het deelnemende kunstwerk hoeft toch pas eind september klaar te zijn. De jurering vindt plaats op 6 oktober 2018.
– Wie denkt dat collega kunstenaars misschien vergeten zijn dat ze zich voor 30 juni moeten opgeven: deel nu dit bericht met hen, zodat ook zij nog (net) op tijd zijn om mee te kunnen doen.

Aanmelden kan nog via de website van Kunstkring B-Art
of (voor wie dat niet lukt) via het formulier in de folder.
Daar staan ook de details, voorwaarden, afmetingen en kosten vermeld.

Wij zien met spanning de laatste inschrijvingen (en over 3 maanden heel veel prachtig werk) tegemoet.