] Veel belangstelling voor “Moment voor Kunst” | Kunstkring BArt

Veel belangstelling voor “Moment voor Kunst”

“Waar ligt Haarlo?” vroegen verschillende mensen die gehoord hadden van het kunstgebeuren dat daar tijdens de voorbije pinksterdagen plaatsvond, maar geen idee hadden in welke richting ze moesten zoeken. Daar is verandering in gekomen nu Moment voor Kunst zo’n duizend bezoekers naar deze bijzondere plek in de Achterhoek wist te trekken.
Op beide dagen begon al vanaf iets voor 11 uur de  bezoekersstroom op gang te komen. Geen drommen, maar geleidelijk, zodat de hele dag door er een voortduren komen en gaan was van belangstellenden. En belangstellend waren ze. Vrijwel iedereen nam ruim de tijd om te kijken, te luisteren, vragen te stellen, zelf eens wat te proberen, een praatje met elkaar te maken, gegevens uit te wisselen of bijzonder aansprekende kunstvoorwerpen aan te kopen.
Op die manier onstond een heel ontspannen sfeer die, mede door de schitterende omgeving, prachtig zonnig weer en een aangename temperatuur, de kwaliteit en de diversiteit van het aangeboden werk, de enthousiaste kunstenaars en de soepel lopende organisatie, inmiddels kenmerkend genoemd mag worden voor dit tweejaarlijkse evenement van Kunstkring B-Art.
Het is dan ook niet verbazend dat vrijwel alle deelnemers aangaven er volgende keer weer graag bij te willen zijn.
De eerste aanmeldingen voor 2020 lijken al binnen te zijn.

Kunstkring B-Art wil dan ook iedereen van harte danken voor de geweldige medewerking waardoor iedereen met tevredenheid terug kan kijken op Moment voor Kunst 2018.