] Wat vond u ervan? | Kunstkring BArt

Wat vond u ervan?

Wij zijn blij met uw reactie

Overwegend enthousiaste verhalen hoorden wij over de Berkellandse Atelierroute die tijdens het afgelopen weekend heel veel belangstelling heeft getrokken. Alle 53 ateliers en 86 kunstenaars bezoeken was een onmogelijke opgave. Maar nu we een aanal gegevens op een rijtje hebben kunnen zetten is het duidelijk dat de atelierlocaties allemaal werden bezocht, dat er in totaal bijna 6.500 keer genoteerd werd dat er een bezoeker binnenkwam en dat ze in die twee dagen gemiddeld 120 bezoekers hebben gehad.
Maar we hebben nog niet ALLE informatie binnen.
Verschillende bezoekers hebben op de laatste locatie die ze bezochten al hun mening kenbaar gemaakt via het enquêteformulier. Andere hebben het op hun gemak thuis ingevuld en vervolgens op de post gedaan of persoonlijk in de brievenbus gedaan bij ons secretariaat.
Weer andere waren dat ook van plan, maar moeten dat nog doen.
De organisatoren zijn blij met jullie reacties.
Inleveren/insturen kan t/m 15 juni bij of naar
Atelierroute Berkelland
Burgemeester Wilhelmweg 1
7151 AA Eibergen.

Pas daarna kan uit de ingeleverde formulieren één reactie getrokken worden en kunnen we die inzender blij maken met een waardecheque van € 200 die ingewisseld kan worden ten behoeve van de aankoop van een kunstwerk bij een van de kunstenaars die aan deze atelierroute heeft deelgenomen.
Wacht niet te lang en laat ons weten wat je ervan vond.