] Workshop schilderen geabstraheerd portret | Kunstkring BArt

Workshop schilderen geabstraheerd portret

Verschillende leden van Kunstkring B-Art delen hun creatieve vaardigheden en ervaring graag met anderen in de vorm van een workshop of een cursus.
Wij willen die via onze website graag onder uw aandacht brengen.

Deze keer de workshop “Schilderen geabstraheerd portret” die gegeven wordt door Ria Kooistra (Doetinchem)
Start: 3 november in Doetinchem en 18 november in Hoogstraten (België

De workshop schilderen geabstraheerd portret is een compleet verzorgde dag  met een prachtig resultaat om mee naar huis nemen? Een heerlijke dag een workshop volgen met oog voor kunst en creativiteit en ook aan de inwendige mens wordt gedacht door middel van een heerlijke uitgebreide lunch.
Een workshop schilderen waarbij je de techniek met paletmes leert en later in de praktijk verder kunt toepassen. Bovendien leer je warme en koude kleuren te combineren.
In deze workshop is het ook mogelijk om zelf een foto aan te leveren om deze geabstraheerd te schilderen.Hierbij is wel enige schilder ervaring gewenst.

Ria laat je stap voor stap zien hoe een geabstraheerd schilderij van een gezicht wordt opgebouwd. We zetten het gezicht vast op met pastelpotlood, van daaruit gaan we samen aan de slag om een schilderij te maken met als uiteindelijk resultaat een portret dat zich beweegt op de grens van realisme en abstract, dikke lagen verf wisselen zich af met bijna schrale plekken, een schilderij met een mystieke uitstraling.

De kosten bedragen € 95,– incl. een kwaliteitsdoek van 60×80, alle benodigde materialen en een uitgebreide lunch.
Aanvang 10.00-16.00 uur
Meer informatie